Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet jag är en stenad indie-rocker (Del.2)



han skrek ut i ren desperation
vill du gifta dig med mig?
vill du gifta dig med mig?

en stenad indie-rocker i england

och regnet föll på hans blåa skor
ingenting är som man tror
ingenting är som man tror

han skakade, fällde en tår på hennes hand

DU
HAR
FÖR LITE PENGAR
FÖR ATT KUNNA
KOPPLA
UPP
DITT
SAMTAL

DU
HAR
FÖR LITE TUR
FÖR ATT NÅ




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare