Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista andetag på din dödsbädd




Alla söker vi det perfekta,
slutet på våra egna historier

Men det ända som tycks finnas,
och lära oss är våra egna misstag,
som tär våra själar till vansinnighet.

Men på din egna dödsbädd,
får du ställa din egna fråga.

-Vad är svaret

Men det ända svaret,
du kommer att få,
innan ditt sista andetag,
andas djupt med andakt är.

Vad var frågan




Fri vers av JLindh
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-07-28 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh