Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåres smaklökar






Nog har jag gjort vad jag kan,
har lämnat världar som brann.

Men såren blev kvar......



Vill leka läka sår.



Vet väl att allt är som då,
men måste smaka ändå.

En dåres envishet......




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-10-04 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson