Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuven


Har gått en tjuv bakom min rygg.

Hon stal min rädsla.



Nu är jag trygg!




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-10-04 04:26



Bookmark and Share


    Florence
Den var rolig! Överraskande och en naturligt skicklig rytm, där rimmet står för poängen.
2005-10-30

  Smultris
Då får du tacka den tjuven...*Ler*
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson