Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med en ros

Dansa med en ros i handen
Dansa med en dröm i sinnet
En stund i gryningen ,en stund
i morgonljusets slöja

Dansa med en ros i handen
dansa med en vind i håret
en stund i gryningsljus
en stund i regnets brus

Dansa med en ros i handen
en ros av kärlek
en ros av längtan
en ros av styrka
Dansa med en ros i handen

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-28 03:14



Bookmark and Share


  peter markurth
fin
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~