Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Bakåtsteg?


Slutade dricka kaffe
under graviditeterna
smakade 'blää'

Har inte druckit på
tjugonio år
smakade 'blää'

Dock, kaffedoften
fortfarande ljuv
förförisk

'Smygdrack' via
doftsinnet
drickande te

Upptäckte
tevärldens
finaromer

Dock
morgonkaffedoften
väckte ljuva minnen

Upptäckte kaffe lattens
cappuccinons
smaklighet

Återigen finner jag
mig drickande
kaffe med mjölk

Njuter dofter
njuter smaker
livgivande - bakåtsteg?


© Gunilla N
090728




Övriga genrer av Gunilla VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 09:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja kaffe doftar bättre än det smakar, fast jag gillar kaffe, med mjölk! inte bakåtsteg, man måste väl unna sig nåt?
2009-07-29

  Hans Christian
Jag tycker jättemycket om denna text. Bravo.
2009-07-28

  Bibbi VIP
Din humor är oslagbar.
Applåd!
2009-07-28

    Maria Malm
Man ändras med tiden..kunde inte dricka té förut, men gör det gärna nu..för övrigt åt jag krita och godis med extrema smaker under min första graviditet..detta beteende slutade jag med ..
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP