Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att i tidig morgon ge sig iväg, är många gånger tungt.


Haltande Limerick - Trötter

Ställ dig på dina fötter

Suckande - är så trötter

Hon reste sig - log

Påklädd hon nu stod

Vid dörren hon sig "nötter"

 

Bilen kom och hämtade

Lycklig hon glatt "flämtade"

Välkomstfikan god

Hon i centrum stod

Jag blir kvar, hon skämtade

 

Haltande Limerick - Trötter
Gunilla  20240409

 

 




Bunden vers (Limerick) av Gunilla VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-09 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP