Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kroppen inte orkar

 

Känner en tygnd av berg
i varje del av min kropp

Smärtsamt bär jag sorg
i ögonblick som varar nu

Orkar ej lyfta min själ
utan andas i motvind

Slår sakta av tiden i nuet
och lägger min trötthet här

~

 




Fri vers av Lindizz
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-28 11:59



Bookmark and Share


    tramp
ujj när kroppen inte vill då känns det bara tungt.
2009-08-09

  karenina VIP
smärtsamt men väl förmedlat
2009-07-28

  peter markurth
känner så ibland, då kämpar jag mig ur det, bra skildrat
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz