Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm<br>


potatis potatis

 

Potatis, potatis, ägg och avocados i stora lådor på en grässlänt, sedd lätt ovanifrån. Perfekt skalade. Potatisen skrubbade. Det är inte lätt att skala hela avocados ska jag säga, eller färska ägg. Så släta ytor har jag sällan sett på mat, och det ljusgula så vackert mot det ljusgröna och vita. Som gigantiska fiskägg.




Prosa av Nanna X
Läst 654 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 00:36



Bookmark and Share


  halmstrå
*ryser* jag avskyr potatis och avocado... äckligare käk kan jag inte tänka mig. SÅ den här är en mardröm, en riktigt äcklig mardröm.
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X