Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"En skrynklig pappersbit i fickan"


Har några rader
skriven i en skrynklig pappersbit
som jag haft i fickan
sen jag lärde mig o hålla i pennan.

Har skrivit några rader
om drömmar. om glädje o sorg.
om liv o död
om kärlek o ...

nej.

hat !? inte om hat.

jag har skrivit om dig o mig
om oss
om kärleken man delade.
glädjen, sorgen, drömmar.
men när kärleken försvinner
är det inte hat som rymmer tomrummet

det är längtan.

Längtan o känna allt det
man kände då kärleken var vid liv.

drömmen, glädjen, sorgen, kärleken...




Fri vers av Pilgrim
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 12:06



Bookmark and Share


  Dyrbye
så vackert! Man ska aldrig hata någon.. Man mår bara sämre om man går runt med ett hatfyllt hjärta..
2009-08-06

    prima donna
Nej varför hata...finns alldeles för mycket av den varan i världen. Mer Kärlek till folket :)
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim