Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi tillåts att förändras


Livets under

En gnista framför hjärtats barrikader
Livets långa bana
Vad vi utger oss för att vara
Förutfattade meningar
Sakta promenerar vi till havet

Vi kan belysa hela vår samtid
Reta gallfeber på de redan sjuka
Genom små under
Bekräftar vi vår mänsklighet

Kärlekens starka ögonblick
Minnesvärda stunder
Ger oss färgen
Vi överlever livet
Överger dess bravader

Vi kryper in i varandra
Gömmer oss i evigheten
Vi slår hål på verkligheten




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 14:07



Bookmark and Share


  ensmåstad
Otroligt vacker text! Ditt sätt att skriva tilltalar mig verkligen. Du är fantastiskt duktig och skriver om det unga fast på en sådant moget och väl valt sätt. Gillar!
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen