Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör läsas på "Stockholmska"


Ömhet

Ömmhet är

för svulten själ

som ett förlåt

när man har fel




Fri vers av dweeb
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb