Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lingvistisk sanningsprojektion


rådbråkade hjärnceller rusar fram
genom substantia albas sliriga vindlingar

poesins blödande spegelsymmetri
droppar över vit cellulosa

mina sanningars alfabetstentakler
tecknar flyktig visdoms testamente.







Fri vers av D S
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 21:35



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
börja inte = skriva bra fullmatade texter, jo gör det förresten
...hur ska jag ta mig ur det här utan att det låter fel...

tar en kaffe istället och skålar med dig att villataxeringen under Persson är historia
(har varit inne på ämnet i mer vardagliga ironiska texter idag)

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-29

  L Patrik W Johansson VIP
haha..nej börja inte...jag orkar inte rendera en till just ikväll men bra var den

Dessutom såg jag det där om religion och det kan vara det vi har gemensamt jag har forskat privat i både språk, kultur och religioner

(ja skolor gör en ju bara skoltrött)

Och då jag fattade att gudanamn i olika kulturer menade samma fenomen ljusnade det och blev enklare

Osiris - Oden - Jupiter som exempel med spjutet

Dessutom blev Osiris korsfäst på en trädstam och Isis en stenstod vilket går igen i la Biblia
i ovittvättade versioner

Allt är ett

ha en lugn kväll

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S