Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm. Inspirerad av en underbar bild av Max Ernst, som jag tyvärr inte kan publicera här.


Varelse I

 

Du är ändå en ganska märklig varelse. Jag följde efter dig runt sjön, först på norrsidan med morasen och sedan på södra med alla stenfällorna. Så nu kan jag båda vägarna om det skulle knipa.

Du är ju sjuk på riktigt också. Ligger i din kundvagn, beroende av att få dina mediciner och sprutor i rättan tid. Orkade inte springa med mig mer än några meter.

Men när det kommer en illasinnad dvärg och ställer sig och skriker i mitten av gläntan är det ändå dig folket ropar efter. Dvärgen var som hämtad ur Legend of Myra, ett sånt där litet kraftpaket som man placerar i tomma intet för att blockera en expander. Han vrålade nazistiska slagord så att grantopparna böjde sig. Jag såg att du vacklade ur kundvagnen men min långe revykompis hann före, skrek och slängde ut dvärgen i skogen.

Jag passade på att kolla vad du hade i skafferiet under kundvagnen. Flingor, konserver, inget jag inte gillade.




Prosa av Nanna X
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 09:59



Bookmark and Share


  dead_prez
ditt drömliv är intressantare än dalis jävla embryodrömmar. sen har du alltid språket på din sida känns det som. du äger.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X