Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek svider när jag kissar

Inte ska det svida när man kissar, säg?
Det började så smått sedan jag fått träffa dig.


Kan det vara kärlek som smärtar mig så här?
Det kanske är en fästing som bitit fast sig där


Jag kanske är allergisk mot byxor eller tyg?
Kanske kan du titta för jag är inte blyg.


Må hända ska man ha så här, ett kliande besvär
för jag har hört folk säga ...det smärtar att va' kär




Fri vers av dweeb
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-30 12:33



Bookmark and Share


  Hans Christian
Skrattar gott och det behövs :o)
2009-09-09

  Yrre VIP
Rolig!!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb