Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olust


Dag som natten
i mitt mörker
undrar och tänker

Finner upprymdhet
i drömmens liv
känslan att tro
kanske våga

I ett slag
av öppna ögon
står stjärnan högt
men faller
det gör jag




Fri vers av Lénon
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-10-04 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon