Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar



försöker att inte
ta det på alltför stort allvar










det är ju trots allt bara
en fråga på liv och död…












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-17 20:39



Bookmark and Share


  Roula O
så är det ibland ja, känns igen...mycket bra skrivet!
2009-08-17

  Junitvillingen
Finns en ordentlig underton av självironi i denna - och det är rysligt bra formulerat!!
2009-08-17

  stenen/ Yv Ericsson
En känsla man haft många gånger, applåd!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP