Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslan att kanske förlora och rädslan att kanske kanske känna tillit.


I djupet av ditt hjärta

Du virar dina rep omkring min kropp
Sakta fäster du bly vid mina fötter
Jag sänks ner i djupet
Rädslan slukar mig
Paniken lägger sig

Förståelsen
Viljan
Förbindelse

Gnistan tänds
Elden sprider sig genom venerna
När jag sakta sänks ner
I djupet av ditt hjärta




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 00:13



Bookmark and Share


    Slangbellan
rätt fantastiskt
2009-10-04

  Christine Sabel
Behåll vingarna för dig själv, moget skrivet av en ung man...
2009-08-23

    MissMolly
Så sant... Gillar!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen