Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Började skriva denna dikt men lämnade de första 6 raderna ensamma ett tag för att gro. såhär blev det. tillägnad min älskade herr J.


"Jag ska inte somna, bara blunda ett litet slag"

låter mitt finger
vandra dess stilla gång
runt hans haka
små myrsteg vandrar jag
som i en skog
av ovårdad rakstubb

Låter mitt huvud
pressas mot hans arm
likt en bokpress
präntar jag in de ord
jag önskar säga
men inte säger

Lägger min hand
på hans varma rygg
likt en stekpanna
bränns jag vid
av längtande längtan
och smörade känslor

Somnar lite
fast jag inte ska eller borde
i den vagga
som hans ben har skapat
runt omkring min trötta kropp
och allt är stilla.




Fri vers av Fenomena
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 21:49



Bookmark and Share


  himlakropp
sött beskrivet med en stark början.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena