Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krusbärsmarmelad

 

tänk att det var såhär

det skulle bli

 

som att jag bor här

i utanför allt

med en man som

 

gör marmelad

av våra krusbär

och barn med mig

 


 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-31 01:38



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Mycket vacker poesi.
2009-09-26

  Linen
Men kvinna, hur du skriver! Jag älskar det du skriver! Det är så självklart enkelt att jag vill gråta! Du får de mest triviala saker att bli så underbart vackra!
2009-08-06

    resilient
riktigt söt.
2009-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Gullig och söt dikt som jag spontant tycker om.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons