Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogs-tjärn-or

~*~

Mina ögon är som två fuktiga sköten
som två mörka bottenlösa tjärnar
där det om kvällen lyser stjärnor
liksom vi, däri återspeglade
och vattnet rinner sakta
nerför, nedåt, renas
och återförenas
i vattnet av en tjärn
liksom vi, däri återbördade

LPWJ 31/07/09

Forest's Mere

My eyes are like two moist pudenda
like two bottomless dark meres
wherein at nightime stars shine
like us, reflected therein
and the water slowly runs
down, downwards, cleansed
and reunites
in the water from a mere
like us, restored therein

LPWJ 02/08/09 




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 2390 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-31 14:15



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Något av en kemisk reinkarnering kanhända !? fin.
2013-11-21

    Calin
Du kastar livlinan jag behöver.Oerhört vackert, bland det vackraste någonsin.
2009-08-01

  Hans Christian
Bara så skickligt och vackert, blir ett bokmärke!
2009-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ditt hjärteblod
till henne som
ett fint spänne
gör gott för er
tvenne!
2009-07-31

  Gunilla VIP
Vacker
livgivande
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP