Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

--- **** BINGO **** --- (With happy ending)

- Va sa han nu för siffra. Det här var inte lätt
- Jag tror han sa en femma eller kanske rent av ett.


- Om nummret faktiskt saknas vad ska man göra då
- Jag hoppas att han vaknar och säger siffran två


- Det står nå'n jäkla bokstav här vet du vad det é
och alldeles under bokstaven så står det siffran tre


- Älskling känner du som jag det finns ju rum att hyra
- Vänta lite hjärtat mitt nu tror jag han sa fyra


- Vi skiter i det hära nu så kan vi väl gå hem
för jag är hungrig kära du och klockan den är fem


- Kolla i min handväska jag tror jag har ett kex
- Men hjärtat mitt förtså nu mig jag hungrig är på sex




Fri vers av dweeb
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb