Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM OCH PLOCKA DÅ!!!!

När jag var riktigt liten vi ut i skogen gick
plockandes små blåbär i nästa ögonblick
min mamma bruka' skrika allt va rösten fick


- KOM OCH PLOCKA DÅ!


Jag blev sen lite äldre och alldeles hemmavid
vi spela mycket kula och byggde pyramid
men kulorna dom ramla ner och hamnade brevid


- KOM OCH PLOCKA DÅ!


Som tonåring så tänkte jag att nu så är det lungt
men kaxiga små tonårsglin kan göra livet tungt
dom ville bara skada mig, för mitt liv sätta punkt


- KOM OCH PLOCKA DÅ!


Nu är jag stor med egna barn som gör mest som dom vill
Dom stökar ner och sprider skräp och torkar ej upp spill
Jag reser mig ur min fotölj och skriker faktiskt till


- JAG PLOCKAR UPP DET!




Fri vers av dweeb
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb