Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sekund eller två


ett ögonblick

ensamheten
under den nakna
glödlampan
störs
av en
surrande fluga

där flög
melankonin




Fri vers av tom boreland
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-31 22:15

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Sturesdotter
oj..ovanlig text ifrån dig...
2009-08-01

  L Patrik W Johansson VIP
Får man säga lysande

utan att vara ironisk

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-31

  Sanningsägaren VIP
kul liten sak
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland