Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm<br>


Det är mitt hus som gråter

 

Sängförråd i källaren, rostiga spiralfjädrar, sötsur stank av ruttna kroppar, mörker.

Ensligt tanigt träd på en sluttning fylld av bokstäver.

Huset gråter från kinderna. Stora mörkbruna flagor avsöndras från eterniten, kanske är det tjära.




Prosa av Nanna X
Läst 507 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-01 13:20



Bookmark and Share


    resilient
jaget är ledset, nästintill övergivet, säjer mrs Freud här. Ta reda på varför.
2009-08-19

  TrollTörnTrappan VIP
Den mest poetiskt återgivna drömmen så här långt, tror jag bestämt...?! Brukar gilla din förmåga att gestalta intrig (här sker verben först i sista, tredje strofen) och reta mig på poesiprosa som bara radar upp substantiv o adjektiv. Men här känns det ovanligt lyckat, som en scenmiljöanvisning ur ett teatermanus (döljer sig en aktör under husets fasad?).
2009-08-01

  dead_prez
fan vad vackert. bilden känns perfekt.
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X