Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte



Jag är rädd, rädd för drömmarna jag haft så länge
de som hållit mig kvar, hållit mig uppe
De tynar sakta bort

Kanske inte blir någon du och en jag i en solnedgång
ingen havsbris som fläktar oss i ansiktet
kanske inte blir

Jag har inget kvar av mig själv
det föll bort på vägen
Tom och tunn är det så du vill ha mig?

Jag orkar inte, orkar inte
ge mig mod att leva
jag vågar inte

Vågar inte ta risken att tåras ännu mer
trasig själ speglas i rödgråtna ögon
jag orkar inte en gång till

Det får kvitta
jag har snart ingen vilja kvar
Hjälp mig någon om du vill

Men bara om det är på riktigt




Fri vers av sirène
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène