Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks ögonblick...

 

 

 

 

 


Älskar dig när aftonen ankommer
när våra händer flätas samman i solnedgång
och himlens lyktor dyker upp ifrån våra ögon
och dansar mellan våra fingrar
Då månen kommer ut från din karmosinröda mun
och trycker en kyss på mina läppar
som rinner inne i mig från din affektion

 

Natten fälls ned ifrån ditt hår
för att kretsa på runt om mina axlar
Älskar dig när du sitter ovanför en stjärna
viskar i mina öron
och kysser mitt ansikte
omfamnar mina händer som skriver din eviga saga av passion

 

Älskar dig på morgonen
när solen dyker upp från din panna
och droppar av dagg och dyker ifrån dina ögon
Fågeln rusar från ditt hjärta
bärande sina vingar
psalmer av kärlek
och suckar passion

 

Älskar dig
när du ler
när ditt leende skriver mitt namn
när du skriver sagan om våra hjärtan på Ek trädet
när du skriver mitt namn på havets strand

 

Älskar dig....
när du kommer till mig
bärandes legender av längtan
dofter av kärlek

 

Att möta dig
är ett ögonblick av hopp
hopp i ett möte som förevigar vår kärlek
därmed blir evigheten ett ögonblick av kärlek


 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-22 19:04



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bländande vackert..
2010-07-25

  Suzy med punkterna
Dina ord bär de vackraste daggdroppar..
Du skriver ögonblicken till en evighet..så vackert
2010-07-22

  SagaArt VIP
Av alla passioner är kärleken den starkaste, för att den samtidigt anfaller både huvudet, hjärtat och sinnena. Lao-Tse. Underbar text. Kram
2010-07-22

  anita VIP
Mycket bra skriven...
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m