Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han har en tatuering på


det runda bordet
någonting är fel

en vit nattmal
har gula prickar
följer med mig
halva vägen hem
det är du


alla blåa blåklint
han addar mig på
facebook
sedan somnar jag
mitt i filmen



hennes skela ögon
vart är kontakten
han har kycklingbröst
och alldeles för mycket
jag har tystnadsplikt



jag mötte en kille i porten
jag log han sa hej
men jag sa ingenting alls.













Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-01 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som facetter ...
2009-08-02

    Trast
Livets dans runt...
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP