Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta, det regnar


Ett ögonblick i taget
är allt vi orkar med
Ett ögonblick om dagen
som vi bär med oss
resten av våra liv

En undran över skedet
äger min dag
En undran över tiden
tilltar och avtar
som den vill

Med hopp och skönhet
tar vi oss an det här
Med hopp och skörhet
blir vår trygghet
vår rädsla

Låt mig vila en stund
Det är allt jag behöver
Låt mig vila ett ögonblick
att ta med
till resten av mitt liv




Fri vers av Lénon
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-10-04 19:14



Bookmark and Share


    Fia
Gud vilken fin dikt. Man blir på något sätt avslappnad av att läsa den. Den borde alla stressade personer skriva ut och hänga upp på väggen. Detta behövde jag verkligen läsa ikväll. Tack!
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lénon