Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktat



enkelriktat

saktar ner
och backar fyra meter
i syfte att parkera

men får böter

'det är stoppförbud här'

jo, jag vet

jag behövde bara
få pusta ut lite

andas

innan jag rullar vidare

mot korsningen
där framme
i horisonten

den livsfarliga
med dålig sikt

framrusande monster

hur ska jag komma över?
det är ju stoppförbud...

högerregeln
visserligen

men den verkar vara bortglömd
ignorerad

så jag
trycker gasen i botten
knäpper bältet
sluter mina ögon




och hoppas

på det bästa














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-02 13:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Även jag hoppas på det bästa - för din skull!;-))
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP