Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick mig på köpet

Vibrationerna från den höga musiken får bröstvårtorna under t-shirten att hårdna till små sockerpärlor.

Människor hoppar tätt intill varandra och skapar vågor av kroppsrörelse.
De delar värme i en sval sommarnatt.
Samtidigt hoppas alla svettiga kroppar på att få klumpas ihop med någon annans våta hud.
Någon alldeles, alldeles speciell.

Och så står jag där. Lite annorlunda. En person som har gått förbi lyxen att vara kräsen. En person som vill klumpas till deg med alla.

Och genom skogen av människostommar tränger sig någon fram. En kille med vackra, vackra spritögon.

Ska jag äntligen få bli bakad till en limpa? tänker jag. Redo att ta fram både bunke, mjöl och visp.

Han rör om mig inuti med ett charmigt fylleleende men sedan ser han inte på mig längre. Han går fram till min vän, hon som skulle vara min trygga värmande ugn i all kyla.

Och han säger med ett lätt sluddrande:
- Öh, häng me å festa me mina polare.

Det är inte då jag inser att jag inte kommer bli bakad ikväll heller. Nej, det är när han vänder sig till mig sådär litet nonchalant.

- A va fan, du kan väl hänga på du också.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 20:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det här är en jättefin beskrivning av musiken, fyllan och lusten!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren