Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håll inte på det.


skrik innifrån

det finns så mycket i en människa
som bara inte går att få ut

hur man än försöker
så går det bara inte

ibland kanske just den människan
inte kan få ut det ur sig själv
och hur ska vi då få ut det?


men någon gång ibland
får alla en känsla
av att bara vilja skrika

för då kanske, om man har tur,
man kan få ut det där
som längst inne ligger och pyr
det man inte kommer åt annars


så skrik,
skrik allt vad ni har
och skit i om någon
får en liten hörselskada


eller åtminstonde blir tillfälligt döv.





Övriga genrer av elinmaria
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria