Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som speglar mina känslor. Hur svårt jag har att kunna lita på människor. Tack vare andras misstag och snedsteg..


Ge mig

Ge mig ett hopp att bygga ett liv på,

Ge mig styrkan att kunna lita på er,

Ge mig tryggheten att kunna falla i era armar igen,






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 09:06



Bookmark and Share


  Blidsberg
Vackert
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP