Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditation*kodord*vävnad



du ser i botten



virvlande tunga
 
hungrande gom


slinger omsluter alla dina lemmar


du 

har inget att göra



bara följa med 


dansande galaxhopar som bryter ut din ande 




har du någonsin kännt hur det känns att lossna?

undra stilla

- är det här döden?



ändå inte vara rädd



och aldrig mer kunna vara tvärsäker









Fri vers av Hannadraken
Läst 230 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-03 11:54



Bookmark and Share


  glittertindra
som ett skyddsnät...
2009-08-04

  Gunilla VIP
*L*
Visst är det märkligt
det här med meditation!

Du har beskrivit
en erfarenhet
av många
som meditatörer
får.

Tänk om alla människor
skulle våga denna inre resa,
då skulle behoven av
diverse droger
avsevärt minska.

Till drogindustriers
stora mardröm!
2009-08-04

  noname_realmind
"dansande galaxhopar som bryter ut din ande... att lossna..."
Att kunna möta detta utan rädsla = BLISS
;))

Riktigt spännande och snyggt knåpad denna! *gillas*
2009-08-03

  halmstrå
Om allting hänger ihop i någon sorts outtalad (eller utsagd) ordning skulle det inte gå att "falla ur" vävnaden, bara röra sig inom den och alltså skulle inget vara farligt, inte ens döden.
2009-08-03

  Maria Zena Viklund
känns som man är ute och vajar på en tunn lina, ditt språk dröjer kvar...tycker om!
2009-08-03

  korpfjäder
Oja, aldrig tvärsäker på något och ändå alldeles trygg.
Absolut.
Det är bara när dumheten och maktfullkomligheten slår till som skräcken återkommer... en stund.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken