Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en tecknad serie


Spermiedonation

Här om dagen hörde jag
att det råder brist
på spermier av det bästa slag
jag kände det var trist


Så till vårt sjukhus bar det av
för att få hjälpa till
i hög galopp och bästa trav
och lämna lite "spill"


I hissen där just denna dag
en kvinna ack så när
vi konverserade ett tag
om vad vi gjorde där


Jag framförde mitt uppdrag där
om än så smått banalt
Att trots det på min kropp ju tär
så får man ju betalt


På siffran tre jag tryckte sen
och hon, hon tryckte sju
Jag fortsatte min färd igen
och gjorde "nåt tabu"


Veckan gick så i ett slag
så var det dags igen
I hissen upp så mötte jag
min samma gamla vän


Hon likna' ej för engång skull
som hon såg ut förut
hon verkade ha munnen full
och läppar puta ut.


Jag fråga' henne utan prut
var hon ska av just nu
"Måhända som det blev förut
att du ska av på sju"?


Med munnen full och utan tal
jag kunde faktiskt se
Med fingrar gjorde hon sitt val
hon visa' fingrar tre




Fri vers av dweeb
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb