Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klart inspirerad av Åsa B H's "Nej tack!" Som man kan läsa här: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=957993


Ingen fisk för mig, tack så mycket!

Varför ska man tvingas till
att äta massa fisk
ej smartare än så jag vill
det finns ju där en risk


Så sluta nu att tjata så
för det har faktiskt hänt
att hjärnor som för mycket få
har luktat lite brännt


Så om den kommer upp igen
och landar där på dig
då kanske du min kära vän
börja tro på mig




Fri vers av dweeb
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 15:35



Bookmark and Share


  Åsa Pyke
Skrattar gott, ja, vad skulle de säga om det kom upp igen?
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb