Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till olika personer...


Dålig dag



jag skiter i att svara
när du ringer

jag har en för jävla
dålig dag

jag orkar inte lyssna
på dina suckanden
åt mitt mående

jag tänker inte
diskutera vädret med dig

inte idag

och jag kommer inte
läsa den där boken
du rekomenderar
jämt

som skulle få mig
att
'må bra'

men tack för omtanken!

och jag vet att
du skulle förstå mig





om du själv hade mått
för jävligt

någonsin














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-14 22:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
"De andra" behöver ha "varit där" för att kunna sätta sig in i situationen. Deras "välmenanden" kan istället få motsatt effekt för den (diktjaget eller du?) som mår dåligt...stark text!
2009-08-15

  peter markurth
detta känns igen, välskildrat
2009-08-14

  stenen/ Yv Ericsson
Känns som en morsa ringde...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP