Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är något alldeles speciellt....Den vackraste doften, vackraste själen och den som kan beröra mig..




Jag hör hemma till ditt hjärta..

 

 

För dig mitt hjärta längtar
Åh..hur mycket jag älskar dig
längtan brinner
kärleken rinner
den är genomblöt i mitt hjärta

Du ska alltid vara mitt allt
min förälskelse för dig fortfarande flammar
och mitt fattiga hjärta trängtar

trängtar och längtar för att omfamna dig
längtar att kyssa dig
Oh älskling
hur mycket jag saknar dig

Vår förälskelse är portalen till union

Kom hit älskling

Låt oss omfamna det eviga ögonblicket tillsammans
Låt oss förverkliga våra söta drömmar
Låt oss bo i de under
Låt oss jubla i närvaron av änglar
Låt mig stå i själen av världen
Låt mig smälta i alla strålar färger av ditt liv
Låt mig förenas med din vackra själ
du.....anden av mig
Låt mig krama din blick och resa till himlen


Låt mig droppa alltid efter dig
gå djupt med dig här och nu
håller dina händer
Och fångar den mjuka snö nu mitt i sommaren
Kyssar från dig är kärleks frukt
som blommar i alla hav

Dansa med mig, låt din själ flöda
Jag ser dina ögon
och i dem finner jag min själ
en sfär av den eviga romanen
ett universum av hemligheter

Vad kan jag säga!
Hur ska jag beskriva sådan skönhet
med så mycket liv, under och majestät


Vilka Uttryck..
Vilket språk kan eventuellt beskriva dig?
Håll upp din hand över ditt hjärta...
Och lyssna till den gömda musiken
mild..läckert, läkande , tröstande ,
en härlig musik likt de oceanens söta vågor
,och violin
Ser du mig virvla och dansa i dem

Åh älskling...
låt oss blomma i denna förbluffande världen
Sitt vid mig
känn på min puls
din bild är levande i mitt hjärta
jag hör hemma till ditt hjärta


Håll mina uttryck tätt intill till dig
omfamna dem med din förälskelse
Låt dem dansa i ditt hjärta
Låt dem bli en spegel
för att visa dig din välsignade älskare, som går ändlöst med dig

Åh hjärtat..

du är något alldeles speciellt
den vackraste doften, vackraste själen och den som kan beröra mig

Så låt denna lysande förälskelse skina likt gudomlig ljus från ovan

älskar dig..




Fri vers av issac.a.m
Läst 617 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-15 21:36



Bookmark and Share


  Ärkeängelen Michael
Issac du är en magiker med ord.....

Änglakramar
2009-08-16

  sulimaa
Nemen åhh ...som ett underbart skirt kärleksbrev....någon måste bli väldigt glad över att få den sig tillägnad ...
2009-08-16

  Miss Mod
En riktig glädjespridare, det behövs.
2009-08-16

  Aquila
Åh, vad vackert du beskriver kärleken!
2009-08-15

  Junitvillingen
Tappar nästan andan...här flödar känslorna enormt...vilken stark kärleksförklaring...hoppas att hon det berör får läsa detta mästerverk:-)
2009-08-15

  Suzy med punkterna
Stum kan jag bara säga....älskar...
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m