Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh min älskade ros!

 

 

 

 

Varför?

Hur kom det sig att du blev min älskling..

min penna lyser

och gräset växer på mina anteckningsböcker

saker har ändrats sedan du älskade mig

jag blev som ett skämtsamt barn leker med solen

Jag är ingen profet..

men jag blir en profet när jag om dig skriver

***

Jag regnar i dina ögon som ett immigt moln

jag bär dem till mina väskor

som skatter av sorg och effektioner

bärandes dem

i tusen lopp

tusen skogar

bärandes historien under min kappa

historien

som skrivs av

gnistrande bokstäver

***

oroa dig inte hjärtat...

du åldras aldrig så länge

du andas i mina dikter och i mina skrifter

Kanske du åldrars med åren

men aldrig hos mig

i skrift

***

Härligast i dig är

galenskap

härligaste i dig

om du bara tillåter mig !!

.......

...

dina andetag




  




Fri vers av issac.a.m
Läst 437 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-07-03 20:46



Bookmark and Share


  kärleks ängel
din ord är som honung!
2010-07-04

  mfinne
jag gillart!
2010-07-04

  Suzy med punkterna
Vackraste....
Så underbart vackert och ömt.
Kärleken den rena och äkta
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m