Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utvidgning av min tidigare dikt Skuggor


Dagens ljus



Långa grå skuggor
ur ett tidigare liv
skymmer dagens ljus.

Låt oss försonas
med vårt eget förgångna.
Släpp in dagens ljus!




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-10-05 08:17



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag läser detta som två olika haikus.
De talar båda två...
2005-10-21

  Ola Rydberg
bra och tänkvärd
2005-10-05

    Daniel Sund
Alla har vi våra skelett i garderoben... mysigt!
2005-10-05

  Rachel Roth
försoning...som förutsättning för ljuset...det tror jag på. Fint formulerat!
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H