Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 34


Sara – Packar >.< säger:




Jag vet inte om jag vill längre?

Sara ska flyga. För första gången.
Som en riktig ängel nu
när hon tänker efter.
Men det är inte alls som det var planerat.
Minna hade lovat att hindra henne från dom andras skämt
om krascher, olyckor, döden.
Minna.
Och Julia skulle ha chokladdoppade jordgubbar bara
för att det är det godaste som finns i universum.
Men Julia har precis kommit hem från ett sjukt hus.
Och Annie, Annie skulle ju spela munspel?
Men hon är ju helt enkelt inte där.
Inte där med ögonen.

Så står dom där.
Arlanda flygplats – med slutstation Tunisien.
Sara, Miss Maria, Camilla, Pontus, Jocke.
Och inte är det alls som någon tänkt sig.
Fast bättre.
För alla utom Sara.
Som faktiskt fortfarande är halv.





Fri vers av Andie
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie