Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faster Ingeborg röker på

Jag gick en dag på stadens torg
så glad och utan sorg
då kommer faster Ingeborg
och bjuder ur sin korg


Det finaste man röka kan
i korgen sin hon fann
Jag satte den så snart i brann'
och sög sen lite grann


Ja jädrar mina gäster
precis som Ingeborg
jag härma hennes gester
när hon gick på stadens torg




Fri vers av dweeb
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 13:19



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag skrattar på mig! Jag har också härmat faster Ingeborg!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb