Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min fars fotspår

Kära far jag kan ej gå
i dina fotspår som du vet
På egna ben jag måste stå
jag yppar smått diskret.


Ingen skugga faller dock
på dig min far jag svär
Det är ej för att du är tjock
blott kobent som du är.




Fri vers av dweeb
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 13:32



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ja, om det bara är kobentheten som är det negativa med din far - då kan du vara lycklig:-) Men fortsätt akta dig för att gå i hans fotspår - om du inte beundrar honom så mycket att även du en dag vill bli kobent, haha;-))
2009-08-31

  etthjärtaäralltidrött
Ha, så kul!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb