Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvknackig limerick om bekant landshövding

En landshövdingsdam ifrån Gotland
som beslutat om bygge vid badstrand
Alla är lika hon tyckte
men VAD hon egentligen tyckte
fastnade snart på ett ljudband




Bunden vers (Limerick) av dweeb
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 14:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tydligen ska man akta sig för att fälla vissa kommentarer - man kan "åka dit" på grund av ett ljudband!! BRA skrivet:-)
2009-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dwebb ifrån Poeter.se
berätta vad i vårt land fick ske
område till "prick"
hon, som gav, sparken fick
sa, hon lurats av folk att va´ me´...
Riktigt bra skrivet av Dig!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb