Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskmåsen

~*~

I kvällars sommartid
höres måsars skrin
de bryr sig ej
om vare sig
politiska partin
eller terrorns tårgasgrin

ej heller om raseri
eller världens krig
jag kan tänka mig
att de känner sig
som de klokaste varelserna uti
naturens vatten himmelsvitt

LPWJ 04/08/09

~*~

The Seagull

In the summertime's eve
you can hear the seagulls shrieks
they do not care
about whether
the political parties
or the terror and teargascries

neither of the rage
nor that the world's war wages
I can imagine
they feel rather heavenly
like the wisest creatures in
natures waters widely white as the skies

LPWJ 04-05/08/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-05 18:57



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ska säkert putsa den engelska snabbversionen, har ju egentligen paus och släktforskar/sorterar mails i dator mm

LL: Jo den boken skrevs på samma tema

"Se på fåglarna! De oroar sig inte över
vad de ska äta."

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-05

  Yrre VIP
Å vilke tankevärd liten text!
2009-08-05

  Dyrbye
Fint ! :D
2009-08-05

  peter markurth
bra
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP