Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten poetryslam till allmänheten Bilden: Den Heliga Graalen från Xenophontos Klostret (byggt 1010) på Athos berget.


Sex, Hat och Sorg

~*~

...handlar inte den här texten om
jag skrev väl så förr och får väl återfall ibland
men inte så ofta i det nya seklet
försök att skriva om någonting normalt någon gång
någonting annat, att använda skrivlusten till det
däri ligger utmaningen
allt det andra finns på Pressbyrån
i masspocket utgåvan
omtryckt gång på gång
lättläst populism tröttnar aldrig
"de som aldrig läser men det kan jag läsa för det är ju så lättläst" på
kunde lika gärna sälja ris, godis eller mjölk
för det är lättuggat också
men god lyrik kommer aldrig av att böja sig för massan i litterär feghet
utan av att söka Graalen i sin dunkla mystiska undermedvetna AHA-upplevelses salighet

LPWJ 04-05/08/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-05 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP