Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trasig själ i en trasig kropp



en sund själ
i en sund kropp





vilket
skitsnack





jag mår lika
jävla dåligt

hur mycket jag än
misshandlar skalet...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-13 11:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
gäller att skala och skala..ända in!
2009-08-14

  etthjärtaäralltidrött
rör mig
så sant
2009-08-13

  Junitvillingen
Det spelar ingen roll hur mycket man "putsar" skalet om det inre inte har ro - stark, berörande text som så ofta när du författat!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP