Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har börjat publicera gamla dikter här sedan jag blev stödmedlem och fick plats med att ha dom. skriven 2005.


i din famn

När jag gråter, så sitt framför mig
Torka mina tårar med din hand
Pussa mina ögon och låt mig
sitta i din famn tills jag är lugn

Se mig djupt i ögonen
men akta, jag är så skör
lyft bort mitt hår från att dölja
vägen där mina tårar har fallit

När jag är ensam, så sitt med mig
Trösta mig med dina vackra ord
Håll i min hand så hårt du kan
och låt mig känna mig älskad

Håll mig stilla tills jag somnat
Lämna mig inte ensam en sekund
Håll mig tätt, och långt ifrån kylan
I din famn är jag trygg




Fri vers av Fenomena
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena