Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrast

med möda slår jag det gräs
som förr blev kos föda

på samma äng
där bonden Lorn
lät lien gå

där svettas jag nu
med usel teknik

men somsagt
bonden Lorn
han slog med fin rytmik
ännu
när han var över åttio

och jag
är ju bara sextiosju
nu

Lorn
han slog för att han behövde

jag
jag gör det för att markerna
inte skall växa igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 22:25



Bookmark and Share


  Gawain
Keep it up. Öppna landskap tar de flesta för givet, medan du håller dem fria i ditt anletes svett. Du är en hjälte!
2009-08-06

  etthjärtaäralltidrött
sorglig kontrast
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP