De grep tvivlets röda rosor okänsliga för dess" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De grep tvivlets röda rosor okänsliga för dess


Taggar

 

Skog ropande mot månens vita yta

Drev kanststött av ensamhetens vind

Över sovande bergskammar av

Stelnade porfyrfragments färg

 

Månen sov sin sömn i ljus

Vakande över grönhetens liv

Tryggare än solens livliga stormar

Bortglömd av dess hetta

 

Den väntade sig svar där i natten skogen

Från ljuset av den skinande runda

Som var deras läromäster i nätters

Främmande svarta oro




Fri vers av madigan
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 22:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Alltid ljuvligt spännande trolska naturinspererande texter, Bravo!!!!
2009-08-07

  Gawain VIP
En spänning vilar över det jag ser, såväl rader av ord som av innehållet de har att säga. Det doftar mystik, sånt luktar mycket gott.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan